Logo vluchtboeken.nl

Vlucht boeken Easyjet

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets binnen Europa? Dan kun je niet om Easyjet heen. Deze low cost carrier is pas opgericht in 1995 en uit gegroeid tot een serieuze speler op de markt van betaalbaar vliegen. Verder beschikt Easyjet over een moderne vloot aan vliegtuigen.

Easyjet Vliegtickets

Opzoek naar de goedkoopste vliegtickets? Dan is Easyjet één van de maatschappijen waar je niet om heen kunt. Met de moderne vloot vliegtuigen zijn ze perfect in staat om de kosten laag te houden en daardoor de vliegtickets tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden aan de klanten.

easyJet Plus

Wanneer je veel gebruik maakt van het reizen per vliegtuig is het interessant om eens te kijken naar Easyjet plus abonnement. Dit abonnement bied een paar leuke voordelen hieronder een lijstje met voordelen die je krijgt wanneer je aangesloten bent.

Wanneer je een Easyjet plus kaarthouder bent kun je zonder extra kosten elke zitplaats in het vliegtuig kiezen ook die met extra beenruimte.

Als Easyjet plus lid kun je bij elke vlucht van Easyjet gebruik maken van het Speedy Boarding dit houd in dat jij als lid als eerst het vliegtuig in mag. Dit geeft natuurlijk een groot voordeel want je kunt zelf kiezen waar je gaat zitten. En je bent er altijd zeker van dat je als eerste het vliegtuig kunt betreden.

Als Kaarthouder kun je gebruik maken van snelle bagageafgifte. Groot voordeel hiervan is dat je niet in lange rijen hoeft te staan voor het afgeven van je bagage.

Vlieg met de modernste vliegtuigen van Easyjet!

Je ziet de prijzen van Easyjet en je denkt hoe kant dit? Je kunt bijvoorbeeld denken dat ze in hele oude goedkope toestellen vliegen. Maar dit is absolute niet waar. Easyjet beschikt over een zeer grote vloot aan moderne vliegtuigen met uitsluiten het Type Airbus A-319/A-320 Vliegtuigen. Met een gemiddelde leeftijd van 6 jaar. Er zijn maatschappijen die vliegen met toestellen van wel 25 jaar oud. Dus je kunt wel stellen dat Easyjet over een zeer jonge en moderne vloot beschikt!